AQUADOR 23 HT

SPECIFICATIONS

  • Sag nr.: 2410
  • Søsat: 2007
  • Længde: 7,15 m.
  • Bredde: 2,56 m.
  • Dybgang: 0,85 m.
  • Deplacement: Ca.2.300 kg.
  • Motor: Volvo Penta D3, 190 hk, ferskvandkølet. Renoveret 2015.
  • Pris: Solgt/sold/verkauft, lignende søges.

BESKRIVELSE

Aquador 23 HT
Super velholdt Aquador 23 HT. Fremstår sejlklar med vandslebet og flot poleret fribord og overbygning, samt nyserviceret motor. Denne er i øvrigt renoveret i 2015. Veludstyret med komfur, varme, solceller, kortplotter, fjernstyret søgelys, Bennet trimflaps m. display, septiktank, rustfri propel. Næsten ny trailer med EL spil og Gel batteri, kan medkøbes.
Den moderne og økonomiske Volvo Penta D-3 giver en topfart på ca.32 knob og den har ca.325 driftstimer.
Båden er velsejlende i de højere fartslag og tåler fint lidt hårdere vejr.
Aquador 23 HT oser af dyre luksusdetaljer med højglanslakeret kirsebærtræ og glitrende håndlister. Fælles for alle Aquador-modellerne er den mørkeblå skrogside og et elegant design. 23 HT er ingen undtagelse – den er tiltalende at se på, især HT versionen er visuelt meget vellykket.
Producenten kalder Aquador 23 HT for ”den smarteste båd på markedet” og det kan vi langt hen ad vejen være enig i. Det er en kompakt båd med meget indhold. Under dæk er en kahyt med V-formet sofagruppe. Som køje bliver den til en fin dobbeltseng. En ekstra stikkøje går agterud under førerpladsen.
Altså tre køjer under dæk – ideelt for et par med et barn.
Er man alene på tur, kan sofagruppen være i fred og man har en fast køje i agter kanten af kahytten. I bagbord side er et separat toiletrum. Kompakt, men funktionelt. Forkahytten lukkes med en stor skydedør i plexiglas.
En speciel detalje er den nedsænkede ”brønd” i fordækket. En hængslet luge i fordækket gør det let at komme ned i kahytten. Ideen er god og letter ombordstigningen, selvom sidedækkene er gode nok til færdsel fremad. Her er en god pulpit og håndlister på hardtop-taget.
Indretningen i Aquador 23 HT er kompakt og meget funktionel.
I cockpittet er der en stol i hver side. Styrepladsen er veldisponeret og Instrumenterne er samlet lige foran skipperen. Motorkontrollen sidder fint også når man står op og styrer med hovedet gennem taglugen. Under passagerstolen er pantryet. Med stolen vippet fremover er det stort nok til normal madlavning samtidig med at det er gemt væk når stolen står i almindelig position. Under førerpladsen er der skuffer.
Agter i cockpittet er en stor U-formet sofa. Her sidder man godt og med det elegante, blanke bord bliver her en behagelig sofagruppe. En ekstra hynde kan lægges til og så bliver der hurtigt en flot solseng eller en ekstra dobbelt-køje under kalechen. Med andre ord byder båden på 2+1 køje i kahytten og en dobbeltkøje ude under kalechen. Fem mulige køjepladser i en 23 fods båd er flot. Samtidig skal nævnes det separate toiletrum og et kompakt pantry. Det er med til at gøre Aquador 23 HT tur egnet.
Fordelen ved HT modellen er at der kun en kaleche agter at sætte op og den er ikke særlig stor eller uhåndterlig. Med hardtoppen bliver båden meget mere beskyttet. Kombineret med et varmeapparat bliver det en båd der kan bruges fra tidligt forår til langt ud på efteråret og de to store skydeluger i taget giver ventilation på varme dage. Den dag hvor vejret bliver dårligt, vil man straks opdage at båden er lun og hyggelig også ude under kalechen.
Producenten har virkelig gjort meget for at gøre båden attraktiv. Stole og hynder er i mørkeblåt stof, Aquador-logoet er broderet på ryggen af stolene. Alt træværk ude og inde er i højglans udførsel i bejdset kirsebær i en varm farve. Med det plus at det er lidt lysere og med en meget finere farvenuance end mahogni. Lækkert! Kombineret med skinnende håndtag, hvid gelcoat og imiteret træværk på dørken, bliver båden luksuriøs. Båden har en eksklusiv udstråling, og producenten er kommet langt med denne klasse båd.
På plussiden kan yderligere nævnes to kraftige vinduesviskere, solide tagluger, god belysning, ventilationsluge i kahytten, koøjer i skrogsiden, god pulpit, ankerrum, mange stuverum og klædeskab i kahytten. Alt er pakket pænt ind med en høj finish både på træ- og glasfiber-arbejdet. Integreret badeplatform med teak og lejder findes også.

DEL BÅDEN HER

Tilmeld Nyhedsbrev

CVR 17790242

© Copyright – All rights reserved.

Til top