HALLBERG RASSY 33 MISTRAL

SPECIFICATIONS

  • Sag nr.: 2378
  • Søsat: 1974
  • Længde: 10.18 m.
  • Bredde: 3,02 m.
  • Dybgang: 1.47 m.
  • Deplacement: 5.200 kg.
  • Motor: Vetus 33 hk, ferksvandskølet, årg. 2004.
  • Pris: Solgt/sold/verkauft, lignende søges.
  • Klik og se den originale brochure

BESKRIVELSE

Hallberg Rassy 33 Mistral, er konstrueret af den legendariske konstruktør Olle Enderlein og må siges at være en af Hallberg Rassy værftets all time klassikere.
Der er produceret mellem 1966-1975 i hele 216 eksemplarer. Imponerende for den tid..
Her kan du se båden på Hallberg Rassy’s egen hjemmeside:
https://www.hallberg-rassy.com/yachts/previous-models/hallberg-rassy-mistral-33/
Der er stadig mange sejlere, der vægter trygge sejlegenskaber frem for fart, og højde, klassiske linjer frem for de sidste nye modeluner og klassisk bådebygger håndværk frem for lav vægt og moderne kompositmaterialer.
Vi har fuldt med i, at bådene har vokset sig større og større, men mener at en sejlbåd i størrelsen 33-35 fod ofte dækker de flestes behov for sejlads i Norden.
Mistral 33 er uhyre stærkt bygget og tåler hårdt vejr.
Egner sig også fint til førstegangskøberen, der har fokus på tryghed/pris og efterspørger en båd der ikke tager magten fra en.
Den aktuelle båd er værftsapteret, har bygge nr. 204 og er dermed en af seneste både i serien. Mast/rig/rulleforstag, motor og teakdæk skiftet. Epoxy primet i bunden og ikke meget bundmaling på samme.
Sælger fortæller selv om her båden:
Masten er en Seldén rullemast – skiftet i 1996 lige før min far overtog båden. Ingen kvittering herpå. Rulleforstag er Furlex skiftet samtidig med masten. Teakdækket er skiftet i 1994 på Sletten bådværft; kvittering haves ikke. Alle fuger er skiftet i dækket af tidligere ejer i 2012. Motoren er skiftet i 2004 – den har vi faktura på. Båden er lakeret med Hellers Coelan / Extreeme Coat 12 lag super lak. Der er kraftigt hvid faconsyet overdækning med inkl. speciallavet stativ til presenningen. Tidligere ejer har løbende opdateret båden, bl.a. med kraftigere 3-bladet propel, ny forluge og vindue, monteret septiktank etc. Båden har været på land hver vinter under overdækning. Lidt om historien: Tidligere ejer er min far Peter Wassard, han så båden første gang i 1994 da den fik skiftet dæk på Sletten Havn. Min far og jeg var på havnen og mødte her den forrige ejer, som min far købt båden af nogle år senere, Ib Breinung fra Præstø. De udvekslede telefonnumre og 3 år senere kontaktede Ib min far, da han var nødsaget til at sælge båden grundet sygdom. Mine forældre overtog båden i 1997, som jeg har sejlet på side da. Den har været vidt omkring; deltaget i Sjælland rundt i 2003, været i den Svenske Skærgård, rundt om Sjælland og Fyn mange gange, været i Limfjorden og til Tyskland og mange andre steder. Min far har altid holdt båden i meget flot stand, og har haft den i hal i Humlebæk en del år, før han fik vinterplads på land ved Sletten Havn, hvor Sommervind har haft hjemhavn fra 1997 – 2016. Niko(medreder) og jeg har lånt båden mange gange og været på sommerferie i det svenske og danske farvand. Da mine forældre skulle sælge båden, lå det naturligt at vi overtog den. Vi har haft stor glæde af den og sejlet Øresund tyndt de sidste par år. Grundet nye jobmuligheder i udlandet og familieforøgelse er vi desværre nødsaget til at sælge hende, selvom vi gerne så mange gode år med Sommervind fremover. Der er en ro og smuk stemning ombord på båden, og vi har ALDRIG været i en fremmed havn, uden én eller flere henvender sig for at snakke om vores smukke skib. Båden fremvises efter aftale og er beliggende i København Ø.

DEL BÅDEN HER

Tilmeld Nyhedsbrev

CVR 17790242

© Copyright – All rights reserved.

Til top