JEANNEAU PRESTIGE 32 FLY

SPECIFICATIONS

  • Sag nr.: 2400
  • Søsat: 2001
  • Længde: 9,60 m.
  • Bredde: 3,60 m.
  • Dybgang: 0,93 m.
  • Deplacement: 7.000 kg
  • Motor: 2 x 260 hk Volvo Penta KAMD44, faste aksler.
  • Pris: Solgt/sold/verkauft, lignende søges.

BESKRIVELSE

Jeanneau Prestige 32.
Solgt/solg/verkauft. Lignende søges.
Jeanneau Prestige 32 Flybrigde er en velsejlende familie cruiser, med op til 6 sovepladser, 4 køjer i to separate kahytter og mulighed for opredning i salonen. Salonen indeholder hjørnesofa med plads til ca. 4-5 personer samt separat sofa med to siddepladser, længst fremme veldisponeret styreplads med plads til to personer og fint overblik over instrumenterne. Fra salonen er der skydedør i glas med udgang til stort agterdæk med lang sofa og bord. Reel og gangvenlig trappe til flybrigde og udgang til fantastisk dejlig og stor badeplatform, som sikre nem ombordstigning. Overraskende stor flybrigde med to separate styrestole og solbænk, der omdannes til siddearrangement med ryglæn og bord i midten.

Fra salon nedgang til pantrysektion med komfur med 3 blus og ovn, vask, køleskab samt masser af skabsplads og skuffer. Luksus Master cabin i stævnen og gæste kahyt I BB side og toiletrum med vaskemodul og brus. Jeanneau 32 er en solid og velsejlende flybrigde motorbåd, fra det verdens største værft. Båden er halvplanende, har takket være sin vægt på 7 tons en dejlig gang i søen og tåler hårdt vejr. De 2 pålidelige Volvo Penta KAD 44 med faste aksler og 4 bladet propeller giver en fornuftig brændstoføkonomi med en marchfart på omkring 24 knob og en topfart omkring 30 knob. EDC gas/gear giver let betjening. Jeanneau Prestige 32 er en gennemført båd, hvor alle installationer er gennemtænkte og veludførte. Timetællere på motorerne er ikke virksomme, men sælger anslår samlet timetal til omkring 500. Han har ejet båden siden 2017 og har bla. skiftet/monteret; Nyt sms styret oliefyr, nyt cover til flybrigde og ny vandvarmer.
på motorsiden er der skiftet; 1 stk. kompressorer, turbo på styrbord maskine, lækre speciallavede udstødnings potter i rustfri stål og nye udstødning slanger.
Båden fremtræder velholdt og veludstyret med bla. Raymarine kortplotter, EL ankerspil og bovpropel med betjening fra flybrigde.
Denne Jeanneau Prestige 32 er meget veldokumenteret. Der foreligger; Builders certificate, CE overensstemmelses dokument, original Jeanneau manual, bevis for betalt moms og diverse faktura på service/reparationer helt tilbage til 2002. Se udstyrsliste inkl. ståhøjder herover(på www.hbs.dk).
Båden er beliggende i vandet i kalundborg og fremvises der af sælger, efter aftale.

DEL BÅDEN HER

Tilmeld Nyhedsbrev

CVR 17790242

© Copyright – All rights reserved.

Til top