ØRNVIK 750 WEEKEND

SPECIFICATIONS

  • Sag nr.: 2399
  • Søsat: 2005
  • Længde: 7,85 m.
  • Bredde: 2,82 m.
  • Dybgang: Ca.0,95 m.
  • Deplacement: Ca.3.000 kg.
  • Motor: Mercruiser Cummings D.4.2 D-Tronic, 250 hk, diesel, ferskvandskølet.
  • Pris: Solgt/sold. Lignende søges.
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

BESKRIVELSE

Ørnvik 750 Weekend er en velsejlende og tryg fiske og familie turbåd.
Der er god plads inde som ude og man sidder godt på agterdækket. Båden kan anvendes hele året, i alt slags vejr og oliefyret sikre varme og komfort når det rusker og er koldt. Familien vil sætte pris på den gode komfort og gode agterdæk, det samme vil fiskeren. Specielt på flerdags ture er det skønt at kunne komme i læ, sidde ved et bord, komme på toilettet og ligge i en ordentlig køje. Der er hele 2 dobbelt køjer og siddearrangementet kan tillige omdannes til køje.
Ørnvik 750 er en reel allround båd, med et bredt anvendelses område. I det danske vejr er det lukkede styrehus ideelt og den indvendige komfort overraskende god. Denne Ørnvik 750 fremtræder velholdt og veludstyret. Bovpropel både for og agter, koldtvands brus på agterdækket, oliefyr, autopilot, nyere solceller, 220V inverter, nyt TV m. ny antenne, ekkolod/kortplotter, nyt EL toilet med ny septiktank med landtømning, VHF med AIS og DSC, nyt køleskab mv.
Vi har solgt båden til de nuværende ejere, som pga. af helbredsproblemer ikke har fået brugt båden.
Af samme grund sælges båden på land og skal bundmales/forårsklargøres.
Sælger mekanisk kyndig og motor er løbende blevet opstartet og serviceret, ligesom der er monteret en del nyt og godt udstyr. Sælger skifter olie og filter i forbindelse med salget.
Det stærke og pålidelige 250 hk Mercruiser Cummings diesel er støjsvag og økonomisk og har kun ca. 315 driftstimer. Den giver en behagelig marchfart omkring 12-14 knob og en topfart på ca.25 knob. Båden har en relativ lav planingstærskel omkring 12 knob. Skroget er et af Ørnvik’s mest vellykkede og den 3 tons tunge båd er søstærk og manøvre dygtig. (Bemærk at føreren skal have speedbåds kort)
Se videoer af båden her:
https://www.youtube.com/watch?v=OKCgqYQg3Us
https://www.youtube.com/watch?v=rOgnuvHPqUM
https://www.youtube.com/watch?v=6Y1LFFCFn3I
Ørnvik 750 Weekend henvender sig både til den erfarne sejler der måske vil op eller ned i størrelse, samt til førstegangs køberen der vil afprøve det gode liv på vandet, uden at båden bliver uoverskuelig stor eller dyr.
Med sin smidige størrelse kommer Ørnvik 750 ind i alle de små havne og til dine hemmelige ankerpladser.
Båden fremvises af sælger, efter aftale, på land i Jægerspris.
Bemærk at de fleste fotos fra fra 2015. De nyere fotos er tydelige mærket;Foto fra 2020.

DEL BÅDEN HER

Tilmeld Nyhedsbrev

CVR 17790242

© Copyright – All rights reserved.

Til top