SEALINE SC29

SPECIFICATIONS

  • Sag nr.: 2390
  • Søsat: 2007
  • Længde: 9,36 m.(LOA)
  • Bredde: 3,23 m.
  • Dybgang: 0,81 m. Vandlinje til bund af drev
  • Deplacement: Ca.4.400 kg.
  • Motor: 2 stk. 190 HK Volvo Penta D3
  • Pris: Solgt/sold. Lignende søges.
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

BESKRIVELSE

Sealine SC29, den eneste til salg i Danmark. Bemærk godkendt til CE kategori B.
 Sealine SC29 er en moderne tur motorbåd med mange nyskabende og geniale detaljer.
Det store skydetag åbnes og lukkes i et snuptag og giver en suveræn fleksibilitet i cockpittet; helt åbent, delvist åbent og lukket. Ståhøjden er 191 cm v/ nedgangen og 200 cm agter ved vasken. Stoftagets lette konstruktion sparer vægt hvor det er kritisk, nemlig øverst i båden. Derved undgås at båden læner sig ud af når der drejes ved højere fart.
Når den agterste kaleche monteres er der under sejllads læ i båden og i havn kan der monteres “gardiner” for privacy. Ombordstigningen er nem agter fra via den store badeplatform eller for fra via de fornuftigt brede sidedæk. Cockpittet rummer et stort siddearrangement der nemt omdannes til solseng/stor køje l. 226x br.100 cm. Bemærk i øvrigt at styresædets ryglæn er vipbart.
Til bagbord frokost pantry med et af 2 køleskabe og vask. Styrepladsen er veldisponeret med godt overblik over motor og øvrige instrumenter. En klap over dørken hæver ståhøjden og giver et perfekt overblik ved havnemanøvre, når taget er skubbet tilbage.
Salonen er virkelig flot udført, med bløde rundnede former og et lækkert design. De store siddearrangement kan nemt omdannes til en køje på l.210×170 cm. Godt lysinfald og et forbavsende stort og arbejdsvenligt pantry, med masser af bord og afsætningsplads, rigeligt med skuffer og skabe lige ved hånden. A chef´s dream. Ståhøjden i pantry er 188 cm og 198 cm i skylightet. Dette kan åbnes og giver god ventilation når der laves mad.
Overfor i bagbords side lyst og venligt toilet med mulighed for brus, ståhøjde 186 cm. Agter herfor stor centerkahyt, stå højde 189, med lysindfald fra to sider og dobbelt seng på l.199xbr.150 cm.
Båden er veludstyret med bla. bovpropel, autopilot, farveplotter, Volvo elektronisk gas/gear, VHF, 2 køleskabe, oliefyr mv. Der er stort kraftoverskud i de 2 Volvo Penta D3 motorer på 190 hk hver, som giver båden en topfart på ca.30 knob. De to drev med Dou Prop giver suveræn manøvredygtighed også ved havne manøvre. Motorerne har gået knapt 800 timer. Klik herover og se udstyrslisten. Sealine SC29 samler moderne design, en rummelig indretning og top performance i en og samme båd. Fremtræder pæn og velholdt. Kan besigtiges i Nordsjælland efter aftale.

DEL BÅDEN HER

Tilmeld Nyhedsbrev

CVR 17790242

© Copyright – All rights reserved.

Til top